ASPRA TECHNOLOGIE

De ASPRA LUCHTREINIGING TECHNOLOGIE

De ASPRA luchtreiniging technologie is een krachtige, effectieve en duurzame luchtfiltratie techniek. De luchtzuiveringssystemen verwijderen gevaarlijke en verontreinigende stoffen uit de lucht. Hierdoor zijn onder andere chronische ziekten (COPD & Astma) , de uitbraak van infecties en geurhinder te verminderen of te voorkomen.

De luchtreinigers verwijderen onderstaande verontreinigingen uit de lucht:

 • Stof
 • Fijnstof (PM10, PM2.5, PM1)
 • Ultrafijnstof
 • Virussen (waaronder Covid 19), bacteriën, schimmels, sporen en pollen
 • Gassen en geuren

Het luchtzuiveringssysteem van ASPRA heeft een zeer hoge luchtzuiverings efficiëntie, en dat zonder gebruik te maken van een HEPA filter. Hierdoor heeft de ASPRA minder drukval dan conventionele filters, en dus substantiële energiebesparing t.o.v. concurrerende luchtreinigers.

Met een maximale geluidsproductie van 39 dB (vergelijkbaar met een koelkast) is deze luchtreiniger in de hoogste stand zelfs stiller dan de meeste luchtreinigers in de laagste stand.

Hoe werkt de luchtreiniger?

In het eerste gedeelte van de luchtreiniger wordt de lucht blootgesteld aan een ionisator. De ionen laden de deeltjes die zich in de lucht bevinden, waardoor alle virussen en bacteriën die zich in de lucht bevinden dood gaan. Alle geladen deeltjes worden vervolgens door een filter opgevangen, waardoor er schone, gezonde en gereinigde lucht uit het apparaat komt.

Door gebruik te maken van deze gesloten ionisatie is de kans op ozon weggenomen en wordt de kans nihil dat geladen deeltjes de ruimte in worden geblazen en neerslaan op het oppervlak. Dit alles maakt de ASPRA luchtreiniger de beste luchtreiniger in zijn soort.

ASPRA luchtreiniger met ionisator

ASPRA pluspunten

 • Zeer efficiënte zuivering
  Zeer efficiënte filtratie van deeltjes van alle grootte (PM10, PM2.5, PM1 en nano-deeltjes) en gassen en geuren. Dit alles zonder gebruik te maken van zeer hoge drukval textielfilters.
 • Laag energieverbruik
  Door de open structuur van het filter heeft de collector 80% minder drukval (luchtweerstand) dan conventionele systemen, en dus substantiële energiebesparing t.o.v. concurrerende luchtreinigers.
 • Gebruikersvriendelijk
  Plug and play
 • Veilig onderhoud
  De ASPRA collectoren nemen geen enkel vocht op, waardoor de groei van schimmels of bacteriën wordt voorkomen en u deze veilig kunt aanraken.
 • Flexibel
  Door ons brede productassortiment is er altijd wel een oplossing, aanpasbaar aan uw behoeften.

Gecertificeerde luchtreiniger:
De producten van de ASPRA serie zijn getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals TNO, VITO en ECN. Uit deze testen is gebleken dat de luchtreinigers tussen de 97 & 99% van alle  bacteriën, virussen (waaronder Covid 19) en fijnstof permanent uit de lucht verwijderen. 

2.649 incl. btw
135 incl. btw