Luchtreinigers voor de praktijk

Praktijkruimtes zijn om verschillende redenen kwetsbaar voor virussen, bacteriën en andere luchtvervuiling. Zo hebben fysiopraktijken vaak last van lichaamsgeuren, bacteriën of een bedompte lucht in de behandelkamers en inpandige fitnessruimtes. Ook in tandartspraktijken wordt de binnenlucht continu vervuild door de tandartsbehandelingen. In deze praktijken heb je te maken met kwik, fijnstof, geuren, porselein, keramische deeltjes en chemische ontsmettingsmiddelen. Dit alles is voor zowel de patiënten als degenen die hierin werken zeer ongezond.

Bij langdurige blootstelling aan luchtvervuiling kunnen er allerlei ongewenste gezondheidsklachten optreden. Om die reden is het belangrijk dat de luchtkwaliteit in een praktijk goed is. 

Met de luchtzuiveringssystemen van Solution for Clean Air wordt een optimale werkomgeving gecreëerd en zijn virussen, kwikdamp, bacteriën, onaangename geuren en andere dampen verleden tijd.

Wat kan de ASPRA luchtreiniger u bieden?

  • Automatische luchtreiniging
  • Hoge reiniging efficiëntie (97-99%), zonder het gebruik van conventionele en niet duurzame filters
  • Een schone lucht vrij van allergenen, pollen, virussen (Covid 19), bacteriën en fijnstof.
  • Verwijderen van onaangename geuren uit de binnenlucht
  • Minder ziekteverzuim door verbetering van de slechte binnenluchtkwaliteit
  • Laag energieverbruik en daarmee goedkoop in gebruik
  • Het voorkomen van overdracht van virussen en bacteriën

Selectie voorgestelde ASPRA luchtreinigers (tot 80m2)

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze luchtreinigers. Uiteraard verschilt het advies per situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

2.649 incl. btw
2.166 incl. btw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de ASPRA luchtreiniger voor uw specifieke ruimte? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op:     Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verstrekken van uw informatie aan onze installatie-partner.