De luchtreiniger voor festivaltenten, evenementenhallen en beurzen.

Tijdens een groot feest, evenement of beurs zijn er veel bezoekers aanwezig en is het doel dat deze bezoekers zo lang mogelijk blijven hangen. Zo wil je op de beurs dat potentiële klanten met je in contact komen en is het doel op een feest of festival dat de bezoekers zoveel mogelijk consumpties nuttigen. Al met al ligt de focus dan ook op het zo goed mogelijk bedienen van deze bezoekers. Hierbij wordt echter vaak één belangrijk thema over het hoofd gezien: de luchtkwaliteit.

Grote groepen mensen zetten de aanwezige zuurstof in de ruimtes snel om in koolstofdioxide (CO2) en zorgen voor een verhoging van de binnentemperatuur. Daarnaast wordt er door het vele bewegen veel fijnstof gecreëerd. Dit alles zorgt ervoor dat de binnenluchtkwaliteit sterk verminderd.

Wanneer een slechte binnenluchtkwaliteit gecombineerd wordt met een grote groep mensen, wordt de kans op ziekteverspreiding groter. Door de aanwezige lucht in de ruimtes te recirculeren en te reinigen, zullen door de lucht gedragen ziekteverwekkers, zoals virussen en bacteriën uit de lucht worden verwijderd. Dit zorgt voor een verlaging van het aantal aanwezige ziekteverwekkers in de lucht en vermindert de kans op ziekteverspreiding. 

Met de luchtzuiveringssystemen van Solution for Clean Air wordt een optimale binnenluchtkwaliteit gecreëerd en zijn virussen, fijnstof, bacteriën en onaangename geuren verleden tijd.

 

Wat kan de ASPRA luchtreiniger u bieden?

  • Automatische luchtreiniging
  • Hoge reiniging efficiëntie (97-99%), zonder het gebruik van conventionele en niet duurzame filters
  • Verwijderen van allergenen, pollen, virussen (Covid 19), bacteriën en fijnstof uit de binnen- en buitenlucht
  • Verwijderen van onaangename geuren uit de binnen- en buitenlucht
  • Een filter wat geen vocht absorbeert, waardoor schimmelgroei wordt voorkomen.
  • Laag energieverbruik en daarmee goedkoop in gebruik
  • Het voorkomen van overdracht van virussen en bacteriën

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de ASPRA luchtreiniger voor uw specifieke ruimte? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op:     Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verstrekken van uw informatie aan onze installatie-partner.