Luchtreinigers voor het kinderdagverblijf

In veel kinderdagverblijven is de binnenlucht niet schoon en vaak ver onder de maat. Geurstoffen, ziektekiemen, fijnstof en andere verontreinigingen worden verspreid door de kinderen en hun activiteiten. Zo blijkt uit verschillende onderzoeken dat in zo’n tachtig procent van de kinderdagverblijven de luchtkwaliteit niet goed is. Het hoge aantal personen per ruimte en het gebrek aan ventilatie leiden tot dit slechte binnenmilieu. Daarnaast is de temperatuur in de zomermaanden vaak te hoog en wordt er ‘s winters nauwelijks geventileerd om tocht te voorkomen. Deze ongezonde leer- en leefomgeving kunnen de prestaties van de kinderen negatief beïnvloeden. Daarnaast heeft een slechte luchtkwaliteit in de kinderdagopvang ook negatieve gevolgen voor het ziekteverzuim onder de leidsters.

Dankzij de krachtige, effectieve en duurzame luchtfiltratie techniek van Solution for Clean Air is deze slechte binnenlucht verleden tijd. 

Door de combinatie van (gesloten) ionisatie en een krachtige filter luchtreiniging worden bacteriën, virussen en de kleinste fijnstofdeeltjes permanent uit de lucht verwijderd.

Wat kan de ASPRA luchtreiniger u bieden?

  • Automatische luchtreiniging
  • Hoge reiniging efficiëntie (97-99%), zonder het gebruik van conventionele en niet duurzame filters
  • Een schone lucht vrij van allergenen, pollen, virussen (Covid 19), bacteriën en fijnstof.
  • Verwijderen van onaangename geuren uit de binnenlucht
  • Minder ziekteverzuim door verbetering van de slechte binnenluchtkwaliteit
  • Laag energieverbruik en daarmee goedkoop in gebruik
  • Het voorkomen van overdracht van virussen en bacteriën

Selectie voorgestelde ASPRA luchtreinigers (tot 80m2)

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze luchtreinigers. Uiteraard verschilt het advies per situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

2.649 incl. btw
2.166 incl. btw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de ASPRA luchtreiniger voor uw specifieke ruimte? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op:     Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verstrekken van uw informatie aan onze installatie-partner.