luchtreiniger voor in huis

Je woning is de plek waar je je veilig voelt en waar je een groot deel van de dag maar zeker de hele nacht doorbrengt. Het is daarom heel belangrijk dat de luchtkwaliteit in jouw huis schoon en gezond is!
Helaas beseffen maar weinig mensen dat de luchtkwaliteit binnen vaak vervuild is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten.
Zo raakt de binnenlucht in huis vaak snel vervuild door koken, douchen, verbrandingsgassen van een fornuis, huisdieren, schoonmaken etc. Daarnaast komen er ook schadelijke stoffen vrij uit nieuwe meubels en verspreiden mensen zelf ook ziektekiemen en geur.
Door onze hyper geïsoleerde huizen kan deze ongezonde lucht niet ontsnappen en ontstaat de vraag: hoe verbeter je de luchtkwaliteit in je eigen huis?

Kies voor een structurele oplossing!

Wanneer je kiest voor een van de luchtreinigers van Solution for Clean Air worden de negatieve effecten van een slechte binnenlucht drastisch verminderd en worden storende factoren zoals bacteriën, virussen, pollen en smerige geuren permanent uit de lucht verwijderd.

Wat kan de ASPRA luchtreiniger voor in huis u bieden?

  • Automatische luchtreiniging
  • Hoge reiniging efficiëntie (97-99%), zonder het gebruik van conventionele en niet duurzame filters
  • Verwijderen van fijnstof uit de binnenlucht
  • Verwijderen van onaangename geuren uit de binnenlucht
  • Verwijderen en vernietigen van ziektekiemen zoals bacteriën en virussen (Covid 19)
  • Laag energieverbruik
  • Flexibel inzetbaar, door wand- of vloerplaatsing

Selectie voorgestelde ASPRA luchtreinigers (tot 80m2)

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze luchtreinigers. Uiteraard verschilt het advies per situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

2.649 incl. btw
2.166 incl. btw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de ASPRA luchtreiniger voor uw specifieke ruimte? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op:     Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verstrekken van uw informatie aan onze installatie-partner.