Luchtreiniger SPORTSCHOol

In publieke gebouwen zoals sportscholen zijn vaak veel mensen aanwezig. Grote groepen mensen zetten de aanwezige zuurstof in deze ruimte snel om in koolstofdioxide (CO2), zorgen voor een verhoging van de binnentemperatuur en creëren door beweging veel fijnstof. Dit alles zorgt ervoor dat de binnenluchtkwaliteit sterk verminderd.

Tevens worden publieke gebouwen vaak in stedelijke gebieden gebouwd, waar veel verkeer en daarmee verkeersuitstoot aanwezig is. Hierdoor is het lastig de binnenluchtkwaliteit op peil te houden. Wanneer men de ramen open zet, haalt men vervuilde buitenlucht naar binnen, waardoor de binnenluchtkwaliteit alleen maar verslechterd.

Wanneer een slecht binnenluchtkwaliteit gecombineerd wordt met een grote groep mensen, wordt de kans op ziekteverspreiding groter. Door de aanwezige lucht in de ruimtes te recirculeren en te reinigen, zullen door de lucht gedragen ziekteverwekkers, zoals virussen en bacteriën uit de lucht worden verwijderd. Dit zorgt voor een verlaging van de aanwezige ziekteverwekkers in de lucht en vermindert de kans op ziekteverspreiding.

Met de luchtzuiveringssystemen van Solution for Clean Air wordt een optimale binnenluchtkwaliteit gecreëerd en zijn virussen, fijnstof, bacteriën en onaangename geuren verleden tijd.

Wat kan de ASPRA luchtreiniger u bieden?

  • Automatische luchtreiniging
  • Hoge reiniging efficiëntie (97-99%), zonder het gebruik van conventionele en niet duurzame filters
  • Verwijderen van allergenen, pollen, virussen (Covid 19), bacteriën en fijnstof uit de binnen- en buitenlucht
  • Verwijderen van onaangename geuren uit de binnen- en buitenlucht
  • Een filter wat geen vocht absorbeert, waardoor schimmelgroei wordt voorkomen.
  • Laag energieverbruik en daarmee goedkoop in gebruik
  • Het voorkomen van overdracht van virussen en bacteriën

Selectie voorgestelde ASPRA luchtreinigers (tot 80m2)

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze luchtreinigers. Uiteraard verschilt het advies per situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

2.649 incl. btw
2.166 incl. btw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de ASPRA luchtreiniger voor uw specifieke ruimte? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op:     Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verstrekken van uw informatie aan onze installatie-partner.