Kantoor luchtreinigers

De werkplek (het kantoor) is een plek waar we een groot deel van onze tijd doorbrengen, alleen of in een ruimte samen met collega’s. Je zou dan ook verwachten dat daar de luchtkwaliteit gewaarborgd wordt. Zo zijn er in veel gevallen ventilatievoorzieningen aangelegd, hangt er een zuurstofmeter aan de muur en wordt er regelmatig schoongemaakt. Toch blijkt uit onderzoek van het TNO dat 37% van de kantoormedewerkers klachten heeft over de luchtkwaliteit. Met name stof, te weinig zuurstoftoevoer en schimmels zijn daarvan de oorzaken. 

De Corona pandemie heeft daarnaast pijnlijk duidelijk gemaakt dat de lucht die we inademen risico’s met zich mee kan dragen. Hoog tijd dus om maatregelen te nemen om de lucht waarin wij werken en die wij inademen veilig en gezond te maken voordat we terugkeren naar kantoor!

Het kantoor moet een veilige en gezonde plek zijn waar mensen zichzelf kunnen ontwikkelen. Een gezonde en goede luchtkwaliteit is hierbij van cruciaal belang. Dit betekent: een schone lucht vrij van allergenen, pollen, virussen en fijnstof. Daarnaast draagt een optimale luchtkwaliteit vanzelfsprekend bij aan vermindering van het ziekteverzuim en het waarborgen van de productiviteit!

Wat kan de ASPRA luchtreiniger voor kantoor u bieden?

  • Automatische luchtreiniging
  • Hoge reiniging efficiëntie (97-99%), zonder het gebruik van conventionele en niet duurzame filters
  • Een schone lucht vrij van allergenen, pollen, virussen (Covid 19), bacteriën en fijnstof.
  • Verwijderen van onaangename geuren uit de binnenlucht
  • Minder ziekteverzuim door verbetering van de slechte binnenluchtkwaliteit
  • Laag energieverbruik en daarmee goedkoop in gebruik
  • Het voorkomen van overdracht van virussen en bacteriën

Selectie voorgestelde ASPRA luchtreinigers voor kantoor (tot 80m2)

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze luchtreinigers. Uiteraard verschilt het advies per situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

2.166 incl. btw
2.649 incl. btw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de ASPRA luchtreiniger voor uw specifieke ruimte? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op:     Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verstrekken van uw informatie aan onze installatie-partner.