Luchtreinigers voor de horeca

In de horeca draait alles om de sfeer voor de gasten. De gasten moeten zich comfortabel voelen, zodat ze lang blijven natafelen en daarnaast is het ook niet geheel onbelangrijk dat de klanten bereid zijn om terug te komen. Je zult er niet gelijk aan denken, maar de lucht die we inademen heeft een directe invloed op de manier hoe wij onze omgeving ervaren. Als horecaondernemer wil je voorkomen dat gasten vermoeid raken, hoofdpijn krijgen en na één kop koffie de zaak weer verlaten. Daarom mogen ongewenste geuren uit de keuken, opslagruimtes, schoonmaakmiddelen en het buitenmilieu nooit het probleem zijn van uw klanten. Deze geuren en dampen kunnen namelijk de luchtwegen en ogen van uw klanten, maar ook die van uw eigen personeel irriteren.

Wanneer de binnenlucht in een horecazaak schoon is en vrij is van nare geuren zullen zowel het personeel als de gasten zich fit en op hun gemak voelen.

Wat kan de ASPRA luchtreiniger u bieden?

  • Automatische luchtreiniging
  • Hoge reiniging efficiëntie (97-99%), zonder het gebruik van conventionele en niet duurzame filters
  • Een schone lucht vrij van allergenen, pollen, virussen (Covid 19), bacteriën en fijnstof.
  • Verwijderen van onaangename geuren uit bijvoorbeeld de keuken of het schoonmaakhok
  • Minder ziekteverzuim door verbetering van de slechte binnenluchtkwaliteit
  • Laag energieverbruik en daarmee goedkoop in gebruik
  • Het voorkomen van overdracht van virussen en bacteriën

Selectie voorgestelde ASPRA luchtreinigers (tot 80m2)

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze luchtreinigers. Uiteraard verschilt het advies per situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

2.649 incl. btw
2.166 incl. btw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de ASPRA luchtreiniger voor uw specifieke ruimte? Vraag via onderstaand formulier meer informatie op:     Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verstrekken van uw informatie aan onze installatie-partner.